Nem mindennapi iroda, avagy így élünk mi

Napjaink

Amikor egy könyvelőirodát képzelünk el, valószínűleg egy monoton, csendes kép tárul elénk. Ha belegondolunk, napjaink több, mint egyharmadát irodában töltjük. Kollégáink nap mint nap maximálisan igyekeznek megfelelni a folyamatos szakmai kihívásoknak, könyvelni, számfejteni, tárgyalni, ez pedig egy nehéz szellemi munka. Tudjuk, hogy ez megerőltető lehet kollégáink számára, így igyekszünk ezt ellensúlyozni és a lehető legtöbbet kihozni az irodás hétköznapokból, hogy ne legyenek annyira egyhangúak.


Csocsóasztal – a rövid kikapcsolódásokért

Ha túl sok a feszültség és le kéne vezetni valahol, ha teljesítettünk egy kihívást és egy kicsit hátradőlnénk, akkor irány a csocsóasztal. Párban, hármasban vagy négyesben, kizárólag a labdára koncentrálva teljesen kikapcsolunk, eltávolodunk, hogy 15 perc múlva felfrissülve, tiszta fejjel tudjunk újra belefeledkezni a munkába. Ahogy a képeken látszik, a csocsóasztal nálunk tényleg nem csak dísz, mindennap meglátogatjuk!

Csapatépítő programok – a CSAPAT-ért

Tudjuk, hogy néha több kell, mint 5 perc elvonulás. Lehet ez a kollégák által szervezett közös mozizás vagy koktélozás egy fárasztó nap végén. Vagy évente egyszer, teljes létszámos, egész napos kikapcsolódás, amikor bármiről szó eshet, kivéve a könyvelést. Például „filmforgatás” Etyeken, konfliktuskezelés oktatása Magyar Attila és Hajdú Steve tolmácsolásában, gokartozás, kijutás különböző tematikájú szabaduló szobákból,
bowlingozás, versenyszerű „székhajtogatás” … Miután pedig kellőképpen elfáradtunk a programokat követően, egy jóízű estebéddel lezárjuk a napot, hogy aztán hónapokon keresztül elmosolyodjunk az elkészült fényképek és videók láttán.Nézz be hozzánk!Névnapi ajándékcsomagok – az odafigyelésért

Kollégáink zöme hölgy, ezért örökifjú csapatunk születésnapjairól illendőségből nem beszélünk. Viszont névnapjaink dátuma nyílt titok!

Gyümölcsnapok – az egészségünkért

Hétfő és szerda. Banán, mandarin, narancs, kivi, eper, alma, egyéb idénygyümölcsök. Az irodánkhoz közeli vegyesboltból hetente kétszer házhoz szállítják nekünk a legfrissebb gyümölcsöket, amelyekből kollégáinkkal szabadon fogyaszthatunk. A mennyiség pedig pont elegendő: a hét minden napjára jut gyümölcs, hogy immunrendszerünk is karban legyen tartva.

Karácsonyi ünnep – az év lezárásáért

Decemberben, az év utolsó irodában töltött munkanapján egy közös ebéddel, desszerttel és (kölyök) pezsgőzéssel kísérve értékeljük az elmúlt évet, köszönjük meg a hatékony csapatmunkát, és kívánunk egymásnak kellemes ünnepeket és jó pihenést az év végére.

Csatlakoznál a csapatunkhoz?


Érdekel!
error: Védett tartalom!