Kik vagyunk?

Irodánk 1999-ben alakult, azóta pedig a magyar könyvelőpiac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Belvárosi, modern irodánkban közel 300 cég könyvelését és mintegy 1.500 fő bérszámfejtését végezzük havonta.

Szolgáltatási portfóliónk széleskörű, a klasszikus könyvelési, bérszámfejtési, adótanácsadási munkák mellett segítséget tudunk nyújtani cégek átvilágításában, átalakulások lebonyolításában, valamint kontrolling feladatok elvégzésben is.

Csapatunk tagjaira jellemző az elhivatottság, naprakész tudással rendelkeznek és a felmerülő szakmai kérdéseket nem feladatnak, hanem kihívásnak élik meg. A szakmai megbeszélések, továbbképzések a mindennapi életünk részét képezik, hisszük, hogy e nélkül nem lehet lépést tartani a gyorsan változó világban. Kiemelt figyelmet fordítunk a csapatszellem fenntartására, újonnan csatlakozott kollégáink beilleszkedését széleskörű tájékoztatás és egy személyre szabott mentorprogram segíti.

Szakértő könyvelői megoldások a tudatos vállalkozások számára

A Smartax Groupnál, mi partnerekkel dolgozunk. A közös munkának az őszinte és átlátható kommunikáció képezi az alapját. Mindannyiunk közös érdeke, hogy az optimális pénzügyi megoldásokat találjuk meg, legyen szó könyvelésről, vagy adótanácsadásról. Az elmúlt több, mint két évtized alatt összegyűjtött szaktudás és tapasztalat az, ami biztosít minket és partnereinket abban, hogy naprakész, megbízható és egyedi megoldásokat nyújtunk mindenki számára.

Számunkra a személyes, közvetlen kapcsolat kiemelten fontos, a siker a közös munkában, a folyamatos együttműködésben és a személyre szabott szolgáltatásban rejlik. Folyamatos együttműködés során, figyelemmel kísérjük partnereink vállalkozásában rejlő lehetőségeiket, figyelembe véve az esetlegesen felmerülő veszélyeket is.


Folyamatosan bővülünk
A mai rendkívül dinamikus gazdasági helyzetben elengedhetetlen, hogy évről évre bővüljünk, ezáltal tudunk rugalmasan alkalmazkodni az ügyfeleink és a piac igényeihez. Elsősorban azon cégek az ügyfeleink, akik nem csupán a bizonylatok egyszerű feldolgozását várják el egy könyvelő
cégtől, hanem emelt szintű számviteli és adózási megoldásokat igényelnek.

Heterogén ügyfélkör
Ügyfélkörünk rendkívül heterogén, szinte valamennyi létező szektorban jelen vannak az általunk képviselt cégek.

Hosszú távra tervezünk
Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink évek óta elégedett ügyfeleink közé tartoznak. Ezt annak köszönhetjük, hogy ügyfeleink cégét is úgy kezeljük, mint a sajátunkat, rugalmasan alkalmazkodunk igényeikhez és igyekszünk minden felmerülő problémánál megtalálni az optimális megoldást.
error: Védett tartalom!