Adótanácsadás

A könyvelés és az adótanácsadás kéz a kézben jár. Jó könyvelő megfelelő adózási ismeretek nélkül nem létezik. A cégek életében számos olyan élethelyzet jöhet szembe, mikor elkerülhetetlen az olyan döntéshozatal, aminek költség és egyben adóvonzata van. Ilyen esetben sosem csak egy helyes út van, több opció létezhet, aminek fel kell mérni kockázatát.

Egy cég életében számos hétköznapi adózási kérdést hozhat szembe az élet; pl. cégautó vásárlás, céges telefon, bérelt ingatlan, saját ingatlan bérbeadása, jövőbeni tervezett beruházások, stb. Manapság már a helyes cégforma kiválasztása is súlyos forintokat képes megspórolni a tulajdonosok számára. KIVA, pénzforgalmi áfa, alanyi mentesség és még megannyi választási lehetőség, amelyek tudatos átgondolása, átbeszélése nagymértékben hozzájárulhat a cég hatékonyabb működéséhez.

Segítséget nyújtunk különböző adózási kérdésekben, nemcsak induló, de a már működő vállalkozások esetében is. Vállaljuk cégcsoportok működésének az optimalizálását, feltárjuk a cégekben rejlő lehetőségeket és felhívjuk a figyelmet az esetleges veszélyekre. Speciális adókérdésekben – szükség szerint – NAV állásfoglalást is bekérünk.


Könyvelő program
Az általunk használt könyvelőprogram többek között alkalmas közvetlen számlázásra, illetve egyes számlázó programok által előállított számlák beintegrálására is, elősegítve a nagy mennyiségű számlák minél gyorsabb és pontosabb feldolgozását.
Év végi beszámolók
Az évvégi beszámolók mellett vállaljuk konszolidációs beszámolók, szükség esetén évközi zárások és beszámolók elkészítését is. Emellett eltérő üzleti éves gazdálkodók is megtalálhatók a palettánkban.
Költséghelyes könyvelés
Könyvelőprogramunk alkalmas költséghelyes, illetve munkaszámos könyvelésre is, megkönnyítve például az egyes bevételek, illetve az azokhoz tartozó közvetett-közvetlen költségek összerendelését. Ily módon leegyszerűsödhet a különböző költségek megadott szisztéma szerinti csoportosítása, lekérdezése.
error: Védett tartalom!