Könyvelés

Valljuk, hogy a könyvelés nem csupán számlák iktatásából, illetve rutinszerű felrögzítéséből áll, hanem egy magas szakmai tudást igénylő feladat, melynek az ellátáshoz sosem lehet a megszokásra hagyatkozni. Ismerni kell a céget, folyamatos kommunikáció, egyeztetés szükséges a pénzügyi kolléga vagy ügyvezető között ahhoz, hogy a megfelelő információ birtokában a megfelelő és legoptimálisabb döntés szülessen egy adott gazdasági esemény megítélésével kapcsolatban.

Munkánk során nem egységes főkönyvi sémát használunk, hanem egyedi igények alapján teljesen cégekre szabjuk azt. Számtalan kimutatást tudunk készíteni, támogatva a különböző vezetői igényeket. A főkönyvi felbontást, analitikákat meg tudjuk feleltetni bármely pályázati előírásnak, külföldi tulajdonosi elvárásoknak. Ennek megfelelően angol és német nyelven is tudunk beszámolót, főkönyvet rendelkezésre bocsátani.


Papírmentes könyvelés
Irodánk a számlákat digitális formában fogadja. Fizikailag, papír alapon a számlákat nem kell eljuttatni hozzánk, hanem helyette egy saját fejlesztésű, iktató-dokumentum kezelő webes felületre kell beszkennelve feltölteni. A könyvelés, a számlák feldolgozása innen történik.
Smart-docs, az okos dokumentum-kezelő
A Smart-docs egy saját fejlesztésű, iktató-dokumentum kezelő program, ahol ügyfeleink egyéni felhasználói fiókot kapnak, bárhol be tudnak lépni, a számlák feltöltése folyamatosan történhet, nem kell heteket, vagy akár a hónap végét megvárni. A számlákat strukturáltan archiváljuk, visszakereshetők, évekre – hónapokra lebontva tárolásra kerülnek.
error: Védett tartalom!